Здр. колеги.Понеже ми се здухаха дисковете имам няколко въпроса.На моята 146-ца 1.9 тд ще ми паснат ли дискове от 146-ца 1.4 бензин ако са невинтилирани(и ако са винтилирани и съответно ще трябва ли да сменям апаратите)На моята са не винтилирани в момента.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискове съвместимост?
Collapse
X
-
И аз мисля,че са еднакви. На 1.8 и 2.0 QV и Ti са по-големи,но да кажат и по-запознатите колеги.Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.
Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.
Comment
-
лятото си сменях дисковете (предните) заедно с накладките на колата от подписа и в магазина ми дадоха по каталог след което започнах подмяната се оказа че дисковете и накладките въобще не съвпадат.. тея дето ми ги бяха дали бяха по-малки от мойте... смених ги и се оказа че отговарят на 2.0 ТС, та най-добре като си решил да ги сменяш свали ги и ги измери, че да не се получи и при теб така ...явно има някъкво несъответсвие незнам дали е само при мен или има и др. така... Успех
-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV -EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Comment
-
Аз видях на каталозите разминаване има но ако са различни години иначе 146 95год. дизел бензин са се еднакви.Аз първо ще ги сваля защото ще ги вземам от една блъсната и направо ще ги сверя значи.МЕРСИ
---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 19:59 ----------
Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщениеЗа вентилирани ти трябват други апарати. Аз си взех дупчени
Comment
-
Първоначално публикувано от patrona Покажи съобщениеКакво ще рече "дупчени"
Comment
Comment